miercuri, 9 septembrie 2009

Bravo vajnicei armate americane


Circulă pe net de câteva zile ( later edit:acum săptămâni) o informaţie probabil neinteresantă pentru majoritatea oamenilor, cum că Baitullah Mahsud, şeful liderilor talibani din Pakistan a primit o rachetă în cur şi a dat în primire. Na, şi ce? Nu era el oare responsabil de moartea a nuj’ câte mii de oameni? Foarte bine i-au făcut.

Hai să ne bucurăm, să ne încolonăm şi să aplaudăm vajnica luptă americană împotriva teroriştilor. Vreo 5 secunde aşa, apoi să ne întoarcem la ale noastre. Hai să trecem cu vederea şi detaliul care vine după. În urma unor informaţii credibile, individul era în casa socrului său. În atentat a murit şi a doua lui soţie.

Da, foarte bine şi asta. Serviciile secrete şi-au făcut datoria, au transmis informaţia că probabil într-o casă dintr-un sat uitat de lume din Pakistan s-ar afla un terorist. Mişcarea logică este deci să trimitem un avion să tragă o rachetă în casa respectivă, să radă tot ce e acolo, eventual şi câteva case vecine. Ca să fim siguri.

Bravo americanilor. Şi oricum ne enervează chestia asta cu a doua soţie. Dă-i dracu' de femeie, socru, copii şi cine o mai fi fost pe acolo. În fond toţi sunt terorişti, nu-i aşa?

Trăiască şi democraţia americană !

Un comentariu:

  1. Hei, se pare ca sunt unii care iau expresia "a lua o bomba in c-r" la cel mai propriu mod. Deunazi citeam pe net cum unul de-astia cu multe neveste si-a implantat ditamai dinamita acolo unde cei din serviciile de securitate n-au indraznit sa-l miroase si si-a dat drumu' taman in fata unui nus' ce print din Arabia Saudita,ca sa-l invete pe ala minte sa nu se mai puna (bine !) cu americanii. Problema ca si-a facut fundul praf (plus alte alea, dar oricum nu-i mai pasa !) iar printul cu pricina a scapat teafar. Probabil ca pana data viitoare - si pentru o mai mare eficienta - teroristii o vor da pe felatie, doar doar or reusi sa-si indese dinamita pe gat...

    RăspundețiȘtergere